Loading...

Állítsd össze a CYBEX PRIAM babakocsidat és kérj egyedi ajánlatot!

Válassz vázat 4 színben a hagyományos PRIAM vagy az elektromos rásegítéses e-PRIAM változatból, és hozzá az ülést számos variációban!

A külön vásárolható kiegészítők még praktikusabbá teszik a babakocsidat! Mindezeket megtalálod az alábbi Priam konfigurátorban!
Újdonság a környezetbarát Conscious Collection, mely egyedi anyagminőségével vonzza a szemet :)


PRIAM váz és ülés

CYBEX Platinum

A PRIAM egy kereken guruló design ikon, mely a legmagasabb igényeidnek is megfelel.

Győződj meg mindezekről a saját szemeddel is! Várunk a bababoo üzletében!

A PRIAM babakocsit a travel systemnek köszönhetően az alábbi 4 konfigurációban használhatod:

Mózeskosárral

A tökéletes megoldás újszülött kortól 6 hónapos korig. Fektedheted benne a gyermeked hason, háton vagy akár az oldalára is. Véd az időjárás viszontagságaitól. A nagyméretű hálós ablakoknak köszönhetően tökéletes szellőzést biztosít. Évszaktól függően ajánlunk kiegészítőket hozzá!

Cloud Z2 autósüléssel

A legújabb fejlesztés. Autóban is dönthető az ÚJ Base Z2 talppal. Űjszólött kortól akár 18-24 hónapos korig is használható, de leginkább 14-15 hóanpos korig használják. Az új Base Z2 talppal az autóban is dönthető. Nem a mózeskosár helyett, hanem mellett. A mózeskosár a kényelemről, a szabad mozgásról, az autósülés az elérhető legmagasabb biztonságról szól.

Lite cot mózeskosárral

Egy "pót" mózeskosár, ami használhatóságban azért elmarad a mozeskosártól. A gyermeket be kell csatolnod benne, ezért csak hátonfekve használható. És hogy mikor válaszd? Ha 3-4 hónapos a gyermeked, és most vásárolod meg a Priam babakocsit, akkor jó választás. Lábzsákként is használhatod közel egy éves korig. De újszülöttnek inkább válaszd az igazi mózeskosarat!

Sportüléssel

Megfordítható, vízszintesig dönthető, extra méretű szellőzős kupola, egy kézzel állítható biztosnági öv. Mi kell még? Akár újszülött kortól is használható, de ott az "akár"... 5-6 hónapos kortól használható kompromisszumok nélkül. És meddig? Ameddig a gyermek megül a babakocsiban :)


PRIAM mózeskosár

Újszülött kortól 6 hónapos korig. Fektedheted benne a gyermeked hason, háton vagy akár az oldalára is. Véd az időjárás viszontagságaitól. Nagyméretű szellőzőkkel a tökéletes szellőzésért.

Lite Cot

A Lite Cot egy "pót" mózeskosár, ami lábzsákként is használható kb. egy éves korig. Újszülöttnek praktikusabb az igazi mózeskosár.

Cloud Z2 autósülés

Base Z2 isofix bázistalp

Az új Z2 bázistalppal az autóban is dönthető az ülés.

Kiegészítők PRIAM babakocsihoz

Tedd a babakocsidat egyénivé, válaszd ki azokat a kiegészítőket, amikre szükséged lesz!

Kiegészítők az autósüléshez